A magyar fogyasztói igények úgy alakították a termelési struktúránkat, hogy a borjúhúsos és a pulyka húsból készült gyorsok gyártását abbahagytuk 2005-ben, és azóta csak csirke húsból fűzünk gyrost. A folyamatos pozitív vevői visszacsatolások miatt, ennek receptúráján, technológiáján 2004 óta nem változtattunk, ezáltal egy állandó minőséget tudunk garantálni meglévő és új partnereinknek.
A csirke combot kifilézzük, majd a combfilét egy tej alapú fűszerkeverékkel ízesítjük. Az így elkészült gyros-húst egy alu-bevonatos, eldobható papírhengerre fűzzük, sztreccsfóliával körbetekerjük. A gyros nyársakat ezután speciális raklapokon kifagyasztjuk, oly módon, hogy a kialakított formájukat ne veszítsék el a tömbök. 2008 évben megkezdtük a borjú húsos gyros forgalmazását, mert némi igény kezdett kialakulni erre a termékre is.
2009 évtől kezdődően elkezdtünk csirke húsból készült saslikot (rablóhús), illetve egyéb fűszerezett termékeket készíteni: májjal töltött combfilé, fűszerezett szárny, stb. A fűszerezett, pácolt termékek gyártásán forgalmazásán kívül, szintén 2009 óta foglalkozunk különböző hús-specialitások csomagolásával, értékesítésével is: kakas taréj, kakas here, hízott libamáj, stb.
A hústermékeken kívül egyéb termékeink is vannak: pita, és különböző típusú sütemények (baklava, marlenka).